Tanya Wellsin uusi EP julkaistu

Tanya Wells on englantilainen singer-songwriter, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Nitin Sawhneyn ja Joss Stonen kanssa. Tanya on opiskellut laulua myös intiassa, joka on kuultavissa hänen tavassaan muokata melodiaa. Elastic House julkaisee nyt hänen ensimmäisen EP:nsä, joka on äänitetty Arabia studiolla sekä Elastic House studiossa. Kategoriasta toiseen sulavasti liikkuva EP antaa hyvän kuvan tämän monilahjakkaan laulajan repertuaarista.

Tanyaa säestää Helsinki Session band :

Ville Tanttu – kitara, Eetu Palomäki – koskettimet, Niko Koivuhovi – rummut ja Dile Kolanen – basso ja resonaattorikitara.

Tanya_cover

Linkki Ananya Tantun tekemään hienoon videoon.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.