ISKELMÄ-SUOMI KANSIEN VÄLIIN

Like julkaisee 19.3.2013 legendaarisen valokuvaaja Alvar Kolasen valokuvakirjan nimeltä Tuikkivien tähtien varjosta. Alvar Kolanen kuvasi lähes kaikki suomalaisen iskelmätaivaan tähdet 50-, 60- ja 70-luvuilla. Noin 55 000 valokuvan arkistosta löytyvät sekä koko kansan tuntemat valovoimaiset tähdet että lyhyen ajan loistaneet tähdenlennot.

Tuikkivien_kansiA

Kirja perustuu kirjan toimittajien Dile Kolasen ja Hannele Tillesin isän, Alvar Kolasen valokuviin, niiden taustoihin sekä taiteilijoiden omakohtaisiin tarinoihin. Kirjan projektissa on ollut mukana myös muita Kolasen sukulaisia, kuten lapsenlapset sekä kolmas lapsi, toimittaja Risto Kolanen. Kirjan taittamisesta ovat vastanneet Petri Kuokka ja Leena Hemming.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.