“Kaikki isäni negatiivit”-otsikoi Iiris uusimmassa numerossaan

KaksikuvaaLi

“Ensimmäinen näyttely Alvar Kolasen valokuvista oli vuonna 2010 Helsingissä Laterna Magicassa. Se on poikinut tähän mennessä jo kuusi jatkonäyttelyä eri puolille Suomea. Yksi kirjakin on ilmestynyt ja toinen tekeillä. Väillä tulee tunne, että tämä ei lopu koskaan ja elämäni on muuttunut faijan valokuviksi”, Jari sanoo.

Heimo Hatakka on haastatellut uusimpaan Iiris-lehteen Alvar Kolasen lapsia ja koostanut hienon jutun jonka voit lukea täältä.


Ensimmäinen näyttely Alvar Kolasen valokuvista oli vuonna 2010 Helsingissä Laterna Magicassa. Se on poikinut tähän mennessä jo kuusi jatkonäyttelyä eri puolille Suomea. Yksi kirjakin on ilmestynyt ja toinen tekeillä.
”Väillä tulee tunne, että tämä ei lopu koskaan ja elämäni on muuttunut faijan valokuviksi”, Jari sanoHeimo Hatakka on haastatellut uusimpaan Iiris-lehteen Alvar Kolasen lapsia ja koostanut hienon jutun jonka voit lukea täältä.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.